TALLERS PER COMPARTIR EN FAMÍLIA

Gimbebé

21 de gener de 2022

TALLERES PARA COMPARTIR EN FAMILIA

El Ayuntamiento de Gavà organiza unas sesiones de coloquios para madres y padres interesados en  recibir soporte y hablar de temas relacionados con la crianza y ser padres.

Os hacemos llegar la información que nos han pasado y el contacto de la Técnica responsable por si necesitáis más información.

Esperamos sea de vuestro interés.

TALLERS PER COMPARTIR AMB FAMÍLIES

Link de la notícia:

https://www.gavatv.cat/gtv/capitol/tallers-per-compartir-amb-families

QUÈ SÓN ELS TALLERS PER COMPARTIR EN FAMÍLIA?

Espai d’escolta i diàleg per compartir experiències entre famílies al voltant d’aspectes clau en la criança com: l’autonomia personal, els límits i l’autoritat, la comunicació a casa, el joc i el lleure en família, l’educació emocional, els canvis en el desenvolupament d’infants i d’adults, etc.

Us convidem a participar en aquests tallers on compartir i revisar la vivència de les nostres parentalitats i marentalitats, les possibilitats de millora i creixement familiar a través de la interacció entre iguals, conduïts per professionals facilitadors d’activitats, reflexió i comunicació, que us acompanyaran a explorar i aprendre plegats totes aquestes qüestions i altres que hi puguin aparèixer.

QUI POT PARTICIPAR?

Totes les famílies són benvingudes, convé que sigui en el grup de les famílies amb infants i joves de la mateixa franja d’edat que els teus.

QUAN? 

Una sessió mensual per grup els DIMARTS,

en horari de 18.00h a 19.30h

IMPORTANT!

Les trobades estan adreçades als adults, sense infants.

0 Comments

MÁS NOTICIAS GIMBEBÉ…

Cançoner Tardor 2022

Cançoner Tardor 2022

"La Castanyada", es una fiesta popular de Cataluña que se celebra el día de todos los santos, y  es una celebración de la estación de otoño....

Cançoner Primavera 2022

Cançoner Primavera 2022

Inicio de la Primavera y con ello la fiesta de Sant Jordi, aquí encontraréis el Cancionero de Primavera para que podáis compartir y bailar con...