Menjador i menú

L’alimentació a Gimbebé ocupa un lloc destacat. Comptem amb cuina pròpia que respon al concepte de cuina de mercat. Els menús són elaborats amb ingredients frescos i de temporada que es cuinen per a ser servits en el moment de menjar. Inclús alguns ingredients procedeixen del nostre propi hort que els nens/es de P3, P4 i P5 conreen de forma orgànica.

L’elaboració dels menús a Gimbebé atèn a les necessitats alimentàries dels nens/es de 0 a 6 anys i, per a cada infant, es van introduint els aliments d’acord amb la pauta que marquen els pares segons indicacions del pediatra, des de la lactància fins a l’alimentació sòlida.

També preparem dietes especials i adaptades a possibles necessitats del nen/a com a al·lèrgies o intoleràncies alimentàries.

En el menjador eduquem a saber estar a taula al compartir el moment de menjar. En el primer cicle, el professorat és qui serveix i ajuda als nens/es a dinar, fomentant tot el possible la seva autonomia. En el segon cicle, el professorat dina amb els infants i és model de conducta i hàbits per a ells.

La cuina de Gimbebé està autoritzada pel Departament de Sanitat i Seguretat Social con RSIPAC nº 50.03198/CAT per a l’activitat de Menjador Col·lectiu d’Escola Infantil, amb personal professional homologat.