Estiu a Gimbebé

El Casal d’estiu a Gimbebé va dirigit a nens/es entre 4 mesos i 12 anys. Els petits gaudiran del període estiuenc en un entorn òptim i segur, entre pins i eucaliptus al costat de la platja, acompanyats per professionals de l’educació que faran de la seva estada unes vacances divertides, sanes, educatives i memorables.

 • Del 27 de juny fins al 29 de juliol de 2022.
 • Programa trilingüe d’activitats en castellà, anglès i català
 • Per a nens des dels 4 mesos als 12 anys en grups per edats.
 • Per alumnes de Gimbebé i d’altres escoles.
 • Impartit per docents, especialistes i personal nadiu anglès propis.
 • Cuina pròpia de mercat
 • Assistència i horaris flexibles: Per dies, setmanes, quinzenes o mensual.
 • Totes les activitats es duran a terme de 9:00 a 17:00 hores.
 • Possibilitat d’extensió horària des de les 7:30 a 9:00 i de les 17:00 a les 19:00 hores.
 • Places limitades.

Grups

Els nens/es es distribueixen per grups d’edats:

 • Blanc: 4 a 17 mesos
 • Groc: 18 a 30 mesos.
 • Taronja: 2,5 a 3,5 anys
 • Vermell: 3,5 a 4,5 anys.
 • Verd: 4,5 a 5,5 anys.
 • Blau: 5,5 a 7 anys.
 • Marró: 8 a 12 anys.

MENJARS:

Gimbebé disposa de cuina pròpia de mercat i alta qualitat que atèn dietes especials. No administrem bolleria ni pastisseria industrial.

La tarifa de Mitja Pensió inclou el dinar i el berenar.

Els nens/es que no tinguin contractat el servei de Mitja Pensió poden quedar-se a dinar de forma esporàdica i amb previ avís a l’escola. El preu de la Mitja Pensió esporàdica és de 12 euros per dia.

Vestuari

  

Tots els nens/es assistiran a Gimbebé amb roba còmoda, adequada per jugar a l’exterior, banyador posat i amb la crema solar posada a casa. Els nens/es de P0, P1 y P2 hauran de vestir roba que faciliti el treball de les educadores a l’hora de despullar i vestir el nen/a.

A la motxil·la NO pot faltar:

 • Roba interior.
 • Roba de recanvi.
 • Sabatilles de goma.
 • Crema de protecció solar.
 • Pitet (primer cicle) o tovalló (segon cicle) per dinar.
 • Bolquers (si fa servir).
 • Tovalloletes higièniques.
 • Pels grups de P3, P4 i P5 una peça de fruita o tupper amb fruita per a mig matí.

 

TOTA LA ROBA HA D’ANAR MARCADA AMB EL NOM DEL NEN/A.

Tarifes 2022

El Casal d’Estiu s’inicia el 27 de juny fins al 29 de juliol tant pels infants matriculats a Gimbebé com per a nens/es d’altres centres escolars.

Els períodes d’assistència al curs són flexibles i s’adapten a les necessitats de cada família.

Les tarifes pels alumnes de Gimbebé escolaritzats durant el curs 2021-22 suposa una mensualitat més. (Per a més informació accediu a “Passos per formalitzar la reserva d’alumnes de Gimbebé”)

Les tarifes varíen en funció de l’horari i període de l’estància contractada. Les tarifes que es detallen a continuació es refereixen a l’horari estandar de l’activitat comprès entre les 9:00h i les 17:00h (si és amb Mitja Pensió) o bé des de les 9:00h fins l’inici de menjadors (12:00h pel primer cicle o 13:00h pel segon cicle) si no s’inclou la Mitja Pensió.

Els germans inscrits simultàniament gaudiran d’un descompte de 15 euros cada un aplicable sobre la tarifa d’estància per al període de 4 setmanes. Per a períodes d’estància inferiors a les 4 setmanes el descompte de 15 euros s’aplicarà de forma proporcional.

0 -7 AÑOS 8-12 AÑOS

De 9 a 17h 

(Mitja Pensió)

De 9h a hora de menjar

(Sense menjar)

De 9 a 17h 

(Mitja Pensió)

De 9h a hora de menjar

(Sense menjar)

5 setmanes 795 € 605 € 820 € 630 €
4 setmanes 660 € 510 € 685 € 535 €
3 setmanes 525 € 400 € 550 € 425 €
2 setmanes 360 € 285 € 385 € 310 €
1 setmanes 185 € 150 € 210 € 175 €
Un dia 60 € 60 € 60 € 60 €

Extensions horàries

Gimbebé ofereix la possibilitat d’extensió horària d’entrades i sortides des de les 7:30h al matí fins a les 19:00 h a la tarda.

Les tarifes de les permanències contractades per al casal d’estiu per als alumnes de Gimbebé es regiran per la següent taula:

 

Hr. Matí 8:30 8:15 8:00 7:30
Hr. Tarda 17:30 17:45 18:00 18:30 19:00
Tarifes 20€ 35€ 40€ 52€ 72€

Les tarifes reflectides a la taula són mensuals i fan referència a la mateixa fracció de temps que es contracta bé al matí o bé a la tarda. En el cas de necessitar l’extensió horària en període de matí i en període de tarda simultàniament, requereix la contractació dels dos períodes.

Passos per formalitzar la reserva d'alumnes de Gimbebé:

Seran considerats alumnes del Gimbebé aquells que hagin satisfet o bé l’import de la matrícula pel curs 2021/2022, o l’import corresponent a la matrícula pel curs 2022/2023.

Per reservar la plaça haureu d’emplenar i enviar el formulari de sol·licitud en línia que trobaràs al botó de més avall “Reserva la teva plaça“.

La reserva de la plaça es confirmarà amb el pagament de 30 € per alumne que s’inclourà en el rebut del mes de juny i es destinaran a les despeses suplementàries derivades de l’activitat d’estiu.

L’import de 30 € per la reserva correspon a una estada de 4 setmanes. Per períodes inferiors d’assistència l’import de la reserva es calcularà de forma proporcional.

 

Tarifes aplicables als alumnes de Gimbebé.

Els alumnes que assisteixin el mes de Juliol complet tindran com a tarifa pel curs d’estiu la quota normal d’una mensualitat.

Els alumnes de Gimbebé que contractin períodes inferiors a les 4 setmanes s’aplicaran les tarifes de NO alumnes, indicades per a cada període, deduint l’import de la reserva facturada en el rebut de juny.

Les places són limitades i el pagament de la reserva al mes de juny comporta la reserva de plaça i, sent el seu pagament confirmat, no es retornarà sota cap concepte ni circumstància.

Passos per a formalitzar la reserva de NO alumnes de Gimbebé:

1. Emplena i envia el formulari online que trobaràs en el botó de més a dalt “reserva la teva plaça”.

2. Des de Gimbebé et confirmarem la disponibilitat de plaça i el pressupost per les dates i horaris seleccionats.

3. Un cop confirmada la plaça per Gimbebé, hauràs de realitzar un ingrés, corresponent al 10% del pressupost que t’haurem proporcionat, en el compte de Caixabank, antiga Caixa de Pensions de Barcelona IBAN: ES16 2100 3211 0322 0014 6076, indicant com a concepte de l’ingrés efectuat el nom i la data de naixement de l’alumne/a i el període d’assistència.

4. Un cop feta la transferència hauràs d’enviar-nos el comprovant de la transferència realitzada a gimbebe@gimbebe.es

NOTA: Les places són limitades i s’atorgan per ordre de formalització de la reserva, mitjançant el pagament corresponent al 10% dels serveis contractats, que comporta la reserva de plaça per al període sol·licitat, sent l’anomenat pagament confirmatori, un cop pagat estarà subjecte a la següent política de devolució, sigui quin sigui el motiu de la manca d’assistència, encara que estigués justificada, prenent com a base el període de temps que hi ha des de la data de sol·licitud de devolució fins a la data d’inici del període contractat, expressat en % a retornar sobre l’import pagat i entenent la setmana com a 7 dies naturals:

 • 0% si el període és inferior a 2 setmanes
 • 50% si el període és igual o superior a 2 setmanes.
 • 75% si el període és igual o superior a 3 setmanes.
 • 100% si el període és superior a 4 setmanes
 • Un cop iniciat el curs, els imports satisfets no seran reemborsables sota cap circumstància.
 • En cas de rebre’s l’import de la reserva de plaça una vegada tancat el grup, per haver-se cobert totes les places disponibles, l’import de la reserva rebuda es reintegrarà íntegrament.

5. La resta de l’import pendent fins a la totalitat corresponent als serveis contractats i per a poder iniciar l’assistència al curs d’estiu, hauràs de transferir-lo al mateix compte com a màxim dues setmanes abans de la data d’inici al curs.

AVÍS Comunicat protocol Covid

Estimada família,

Gimbebé establirà, si sorgeix la necessitat, els protocols i les restriccions COVID que pugui establir en tot moment les autoritats sanitàries, escolars o competents en matèria de centres d’estada d’estiu.

Formalitza la teva reserva

No et quedis sense plaça!