MENJADOR I MENÚ

L’alimentació a Gimbebé ocupa un lloc destacat. Comptem amb cuina pròpia que respon al concepte de cuina de mercat. Els menús són elaborats amb ingredients frescos i de temporada que es cuinen per a ser servits en el moment de menjar. Inclús alguns ingredients procedeixen del nostre propi hort que els nens/es de P3, P4 i P5 conreen de forma orgànica.

EXTENSIÓ HORÀRIA

L’horari docent, en que s’imparteix el programa pedagògic de l’escola, abarca des de les 9:00h  fins a les 17:00 h. Gimbebé ofereix la possibilitat de flexibilitat horària en les entrades i sortides per a facilitar la conciliació laboral de les famílies dels nostres alumnes.

EXTRAESCOLARS

En Gimbebé s’imparteixen activitats extraescolars per als alumnes dels nivells de P2, P3, P4 i P5. Distribuïdes al llarg de la setmana en horari de 17 a 17:45 hores, les activitats estan orientades a complementar la jornada dels nens impartint a través del joc anglès, robòtica (en anglès) i música i dansa.

PSICOPEDAGOGIA

L’equip professional de Gimbebé disposa d’una psicòloga, especialitzada en infantil.

La seva funció és formar part de el grup d’intervenció primerenca, que inclou la pròpia psicòloga, les mestres tutores i la direcció pedagògica de l’Escola, per ajudar els nens amb deficiències d’aprenentatge i les seves famílies.

ESTIU A GIMBEBÉ

El Casal d’estiu a Gimbebé va dirigit a nens/es entre 3 mesos i 8 anys. Els petits gaudiran del període estiuenc en un entorn òptim i segur, entre pins i eucaliptus al costat de la platja.

LA PISCINA

La natació forma part del Programa Pedagògic de Gimbebé per als nivells de P3, P4 i P5, i per als nens més grans el grup de P2.

EXCURSIONS

Gimbebé organitza dues o tres sortides optatives a centres d’interès pedagògic per als nens/es de P2, P3, P4 i P5., Gimbebé organitza dos o tres sortides optatives a centres d’interès pedagògic

SOL·LICITUD D’EQUIP/MATERIAL ESCOLAR

Realitza la teva petició de material fent clic al següent botó.