Matrícula

Formulari de preinscripció

*Emplenar un formulari per alumne/a.

NOTES:

  • Aquest formulari de preinscripció és aplicable pels alumnes del curs actual i també pels no alumnes que desitgen ser inscrits.
  • Si en l’actualitat no és alumne de l’escola i desitja realitzar la preinscripció, empleneu el document i envieu-lo. Un cop tramès ens posarem en contacte amb vostès.
  • L’Escola no realitzarà reserves de matrícules pels alumnes que vulguin començar amb el curs escolar iniciat.
  • Qualsevol alta d’un/a nou/nova alumne/a al centre, amb el curs iniciat, quedarà subjecta a la disponibilitat de plaça en el moment de la sol·licitud.
  • La preinscripció comporta la reserva de la plaça escolar i es formalitza mitjançant el pagament de l’import de la matrícula. Donada la naturalesa de reserva de plaça escolar que comporta el pagament de la matrícula, aquesta no és retornarà sota cap circunstància

* Si desitja informar-se abans de realitzar la preinscripció, pot contactar per telèfon o utilitzar el formulari de contacte.

* És necessari descarregar i emplenar les autoritzacions per completar la matrícula prèvia a l’inici escolar de l’alumne.

Preinscipció Matrícula

GIMBEBÉ, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de gestionar la teva pre-inscripció de matrícula. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra Política de Privacitat