Les instal·lacions

Exteriors

Les instal·lacions de l’escola abarquen 6000 m2 de zones de joc ajardinades i 900 m2 construïts, distribuïts entre aules, lavabos, gimnàs, menjadors i cuina.

El disseny i dotació de les nostres instal·lacions estan orientades per a que el nen/a experimenti i desenvolupi la sensació de llibertat en un medi natural, que li facilitarà l’aprenentatge a través del joc.

Ubicada a escasos metres de la platja, l’escola es troba envoltada de pins i eucaliptus que permeten desenvolupar la metodologia d’Escola Verda (Forest School), on l’aprenentatge està vinculat al contacte amb la natura i els seus elements, a l’experimentació, al moviment del cos per poder aprendre del més quotidià, donant sentit al que fan.

Aules

Les aules són assolellades i amb molta claror i tenen el seu propi bany. Són espais que creixen i es transformen, que evolucionen al mateix ritme que els nens/es, ja que es decoren, es complementen, es canvien a mida que el curs va passant, i els infants formen part indiscutible d’aquest procès.

També compten amb una sala polivalent que fa de biblioteca i sala d’informàtica-robòtica, on els alumnes van en grups reduïts.

Visita virtual a las aulas del primer ciclo de Gimbebé (P0, P1 y P2)

Visita virtual a las aulas del segundo ciclo de Gimbebé (P3, P4 y P5)

Aula de música i psicomotricitat 

Totes dues activitats comparteixen la mateixa sala i cada una té un material específic que s’organitza i distribueix en funció de la programació de les professionals. Tots els alumnes des de P0 a P5 realitzen aquestes activitats dos cops a la setmana.

A la classe de música es treballa la melodia, el ritme, l’entonació, la dramatització, l’acompanyament amb diferents instruments de percussió i l’aprenentatge de cançons tradicionals.

A psicomotricitat, la professora acompanya els infants en el seu desenvolupament físic i depenent de l’edat es treballaran aspectes com ara sostenir el cap, saber girar-se, caminar sol, saltar, córrer, botar una pilotar, caminar per una línia recta o corba, llençar, fer circuits, iniciar-se en els esports…