L’equip

Marta Martí-Ventosa

Fundadora i directora de Gimbebé

Respectar el nen i la infància és respectar “la seva” i “la” naturalesa. Respectar els seus canvis, els seus temps, la seva bellesa, la seva complexitat, la seva fragilitat, la seva grandesa, el seu misteri, els seus propòsits, la seva energia, … i adonar-se de la seva vulnerabilitat i de la gran responsabilitat que se’ns exigeix per salvaguardar i protegir-la.

L’equip docent de Gimbebé està format per professionals de l’educació, especialistes en psicomotricitat, música, psicologia i nadius en llengua anglesa.

L’equip es reuneix periòdicament per revisar i organitzar la tasca educativa, programar activitats i estar al dia en metodologies i programes educatius realitzant cursos de formació i actualització professional amb l’objectiu de mantenir la línia pedagògica en contacte amb les noves tendències vanguardistes.

És un equip humà i professional,  que vetlla per la seguretat, benestar i educació dels infants, que transmet els valors humans i culturals, que es mostra proper a les famílies, que s’adapta a les individualitats i que potencia al màxim les capacitats que cada nen/a té.

Cada professor/a en la seva llengua (català, castellà o anglès) conviu amb els infants en el dia a dia, de manera que aquests escolten, interioritzen, aprenen i fan servir les tres llengües dins d’una rutina natural.

 Encarni Algar

Nato Bukhrikidze

 Dolina Chow

 Carmen Fernández

 Manoli Gallego

  Francisco Gamiz

Marta García

 Rosa García

 Vanessa García

 Rosa Gómez

 Manuela González

 Yolanda Martínez

 Marta Martí-Ventosa

 Montse Ortiz

 Ricardo Pascual

Carolina Pereira

 Nuria Prunera

Silvia Prunera

 Laura Rodríguez

 Fernando Smolders

  Noelia Torregrosa

 Nuria Vázquez

Mayte Vicente