Som Escola Verda

Eduquem en la curiositat

Fomentem el pensament crític

Acompanyem a l’infant per al futur

Carta inici curs 2021 – 2022

Gimbebé és una Escola d’Educació Infantil trilingüe de 0 a 6 anys, homologada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya des del 1992.

Comptem amb amplis espais verds i sortida directa a la platja. Som un equip compromès amb l’educació amb una gran vocació.

Gimbebé és un espai respectuós, innovador, saludable, lliure, que convida a aprendre des de l’experiència pròpia, el pensament crític, els valors humans, les emocions, el respecte i la col·laboració.

Facilitem les eines d’aprenentatge perquè els infants avancin en la seva autonomia, llibertat i felicitat.

Gimbebé és una escola infantil – llar d’infants d’àmbit comarcal amb influència a Castelldefels, Les Botigues de Sitges, Gavà, Viladecans, Begues, Sant Boi i el Prat de Llobregat.

La nostra filosofia 

Un espai d’educació respectuós, innovador, saludable, lliure, que convida a aprendre des de l’experiència pròpia, el pensament crític, els valors humans, les emocions, els respecte i la col·laboració.

El programa de Gimbebé es caracteritza per l’educació integral que té en compte el procès maduratiu de cada nen/a. Oferint un tracte personalitzat, proper, respectuós, obert i divertit.

Donem molta importància a la salut i considerem l’alimentació com un aspecte tan important com a qualsevol altra del currículum, per les seves implicacions en el present i el futur de l’alumne.

La nostra metodologia

Gimbebé ha creat el seu propi programa pedagògic, que recull el més rellevant de les principals metodologies.

CIRCULAR INFORMATIVA CURS ESCOLAR

Accès i descarrega circular informativa completa. Inclou informació general del curs, autoritzacions i d’altres formularis de sol·licitud d’activitats i material.


COVID-19: PLA D’ACTUACIÓ I DECLARACIÓ DE RESPONSABILITAT

Pla d’actuació per a la prevenció i mitigació del COVID-19 i declaració de responsabilitat, que els alumnes han d’entregar el primer dia d’assistència a l’escola.

Guia per saber si el teu fill / a pot anar o no a l’escola Malalties contagioses

OBERTA PREINSCRIPCIÓ CURS ESCOLAR

Omple el formulari online i indica si has visitat Gimbebé.

Preinscripció matrícula.

CASAL D’ESTIU

Casal trilingüe al juliol. Per a nens/es de 0 a 8 anys. Activitats d’estiu al costat de la platja. Places limitades.

Inscripció i reserva.

Notícies Gimbebé

Cancionero Primavera Y sant Jordi 2021

La llegada de la primavera  y  la tradicional Diada de Sant Jordi nos traen nuevo repertorio de canciones que os hacemos llegar  en este cancionero, para qué podáis escucharlas y compartirlas con vuestros hijos/as. ¡Esperemos que os guste!

Cancionero de Carnaval 2021!

Toda la semana pasada celebramos en Gimbebé el carnaval. El motivo del disfraz ha sido “El monstruo de los colores” (cuento que trata las emociones y las vincula a un color) El tema fue acordado por el claustro de profesores con el objetivo de ofrecer a todos los...

Publicado el menú de Enero

El menú de enero ya esta disponible en nuestra sección. Echadle un ojo y comentarnos que os parece! Los menús de Gimbebé son elaborados teniendo en cuenta las necesidades alimentarias de cada etapa del niño. Puede leer más información sobre nuestros menús en nuestra...

Estrenamos página web!

Bienvenidos a la nueva página web de Gimbebé! Os invitamos a que naveguéis por ella y nos contéis que tal os parece. Todas las sugerencias para mejorarla y hacer nuestra web más eficiente son bienvenidas 🙂